Sortilège.be / Betovering.be - 420 Trassersweg - 1120 Bruxelles - 02.370 61 12 - info@sortilege.be

                         facebook  twitter  instagram  google

Image is not available

Réservez votre sortie / Boek uw uitstap

Réouverture 11 Avril 2018

Arrow
Arrow
Slider

AVONTUUR VAN DE BETOVERING

Sortilege.be Sorciere 5Drie uur lang wordt u ondergedompeld in het verhaal, u wordt de Barbaar, de Gobelijn strijder, de Fee, de Prinses, ... en daagt andere fabelachtige figuren uit die u kruist op uw tocht door de Betoverde Vlakte, uw beklimming van de Helse Heuvel, voorbij het Drijfzand ...


Met behulp van een kaartspellost u raadsels op en overwint u tal van hindernissen om te slagen in uw zoektocht. Elk raadsel levert u aanwijzingen en fragmenten van het verhaal die u naar de volgende hint en proeven leiden.
De Betovering.be is ook een actieve wandeling, een ware ontdekkingstocht door een uniek stukje natuur, 22 hectaren groen gelegen op het grondgebied van de Stad Brussel.


Breng nog wat meer pit in uw avontuur en kies voor het Avontuur in de Bomen ! Sommige hints zitten verborgen op 3 à 4 m hoogte, in de bomen, langs een tokkelbaan, apenbruggen, reuzenstappen, ... (vereiste grootte 1m50 groot, met opgeheven armen, hetzij  kinderen vanaf 6 tot 7 jaar).


Zoals bij elk spel zijn er bij de Betovering.be spelregels die u al spelend leert en waarmee u vorderingen boekt bij elk bezoek : van schildknaap tot ridder of prins. Meer pret bij elk bezoek!
Bij elke verjaardag of team building activiteit is het mogelijk om u te laten begeleiden door een animactor die, verkleed als een figuur, de groep zal leiden doorheen het ganse Avontuur. (“Begeleide” formule mits betaling. Voor meer informatie, raadpleeg Verjaardagen, Team Building).


De Betovering bij u thuis, het kan ook ! Voor meer informatie, ga naar De bekoring van de Betovering.

 

Sortilege.be ode nature Sortilege.be Escalade Sortilege.be lecture carte famille Sortilege.be souches2

Contact

Sortilège.be / Betovering.be
Godelieve Caristo
420 Trassersweg - 1120 Bruxelles
02.370.61.12
info@sortilege.be